Valimiz Sayın İdris Akbıyık Da...

Valimiz Sayın İdris Akbıyık Dalaman’ı ziyaret etti.

16.08.2023 tarihinde Muğla Valisi olarak göreve başlayan İdris Akbıyık, dün Dalamanı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlk olarak Dalaman Belediyesine gelen Muğla Valisi İdris Akbıyık, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’tan ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler, alt ve üstyapı yatırımları ile belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye ziyareti sonrası Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ve Protokol Üyeleri birlikte Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait tarım bahçelerindeki narenciye bahçesinde, narenciye toplayan işçiler ile bir araya gelerek onlarla da sohbet etti ve narenciye hasadına katıldı.
Narenciye hasadının ardından ekibi ile beraber Kayacık Sahiline geçen Vali AKBIYIK, Kayacık Sahili Millet Bahçesi projesi hakkında Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Karakuş tarafından bilgilendirildi. Detaylı değerlendirme ve gözlemlerin ardından son olarak Dalaman Belediyesine ait Kapukargın Termal Tesisini ziyaret eden Vali Akbıyık, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali İdris Akbıyık Dalamana yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilçeden ayrıldı.