10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gü...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, ilçede görev yapan gazetecilerle “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir araya geldi.

Dalaman Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde gazetecilerle kahvaltılı buluşma gerçekleştiren Mesut Yakuta, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı, gazetecilerin her konuda toplumu aydınlatmak gibi önemli bir kamu görevi icra ettiklerini söyledi. Kaymakam Yakuta, Başkan Karakuş ve gazeteciler program sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Karakuş da basın emekçilerine günün anısına hediye verdi. Karşılıklı sohbet eşliğinde gerçekleşen kahvaltıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren gazeteciler, organizasyonu düzenleyen Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş’a teşekkür ettiler.