İl genelinde Atık Getirme Merk...

İl genelinde Atık Getirme Merkezini oluşturmuş ve Sıfır Atık Belgesini alan ilk 5 belediye arasında yer alan Dalaman Belediyesi MUTSO'da toplantıya katıldı.

Dalaman Belediyesi olarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün MUTSO’da düzenlemiş olduğu ’İyi Belediye Uygulamaları Çalışmaları’’ projesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığının ‘’Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı’’ kapsamında, konaklama tesislerinin alması gereken ‘’Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’’ kriterlerinde yer alan ‘’Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi’’ konularında yapılan bilgilendirme toplantısına katıldık.
Toplantıda Temizlik İşleri Müdürlüğü Personelimiz Berna Gör Dalaman Belediyesi’nin Sıfır Atık Yönetimi çalışmaları hakkında bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. İl genelinde Atık Getirme Merkezini oluşturmuş ve Sıfır Atık Belgesini alan ilk 5 belediye arasında yer alan Dalaman Belediyesi yaptığı örnek çalışmalar ile toplantıya katkı sağladı.