ARAMA

2023 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem...

Geri

2023 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri.

29 Aralık 2022

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2023 OCAK Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 02.01.2023 Pazartesi günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

            Halkımıza ilanen duyurulur.                                                                                      

       GÜNDEM:

 1-  5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesi gereğince 2023 mali yılında çalıştırılması düşünülen tam zamanlı veteriner, mühendis, ekonomist, tekniker, teknisyen, Kimyager ve Kısmi zamanlı sözleşmeli avukatın aylık net ücretinin belirlenmesi ve sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.

2- Belediyemizde 657 Sayılı Kanun kapsamında çalışan memur personel ile 5393 Sayılı Kanunun 49. Maddesine göre çalışan sözleşmeli personellere yetkili sendika aracılığı ile sosyal denge tazminatı ödenmesi için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.

3- 2023 mali yılında Belediyemizde çalıştırılması düşünülen geçici işçi vizesinin görüşülmesi.

4- 2023 mali yılında Belediye Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ile komisyon toplantılarına katılan üyelere 5393 Sayılı Belediye Kanunun 32. Maddesine göre ödenecek huzur hakkı ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

5- 2023 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile bağlı K cetvelindeki miktarlar kadar Belediyemiz Zabıta Personellerine 2023 yılında ödenecek aylık maktu fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

6- Belediye Meclisinin 01.12.2022 tarih ve 109 sayılı kararıyla İmar Komisyonuna havale edilen İlçemiz Ege Mahallesi Şehit Karaoğlanoğlu Caddesi ve Celal Bayar Caddesinin Batı yönündeki başlangıçlarında, Kuzey-Güney yönde uzanan halen ismi bulunmayan sokağa, sokak üzerinde bulunan parsellere kapı numarası verilebilmesi için sokak ismi verilmesinin görüşülmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

7- Belediyemiz İşletme ve  İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kayacık Tesisinde satılmakta ve kiralanmakta olan toplam 100 adet ürünün satış ve kira bedellerinin yeniden belirlenmesinin görüşülmesi.

8- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesisinde satılmakta ve kiralanmakta olan toplam 107 adet ürünün satış ve kira bedellerinin yeniden belirlenmesi konusunun görüşülmesi.

9- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Şehit Mehmetçik Parkı'nda satılmakta ve kiralanmakta olan toplam 80 adet ürünün satış ve kira bedellerinin yeniden belirlenerek, satılması ve kiralanması düşünülen 1- Tavuk Burger, 2- Porsiyon Tavuk Kavurma, 3- Sandalye kira ücretinin (Adet) belirlenmesinin görüşülmesi.

10- Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmakta olan ve ekonomik ömrünü tamamlayan 48 D 0075 plakalı 2005 model Volswagen Transporter  Cıtyvan marka aracın satışının yapılmasının görüşülmesi.

11- Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Merkez Mahallesi Hakkı Ege Caddesi üzerinde bulunan eski Belediye Hizmet binamızın 1. Katında ve halen Türkiye Kızılay Dalaman Şube Temsilciliği tarafından kullanılan yerin tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi.

12- Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Merkez Mahallesi Hakkı Ege Caddesi üzerinde bulunan eski Belediye Hizmet binamızın 1. Katında ve halen Ziraat Odası Başkanlığı tarafından kullanılan yerin tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi.

13- 2023 Mali yılı bütçesinde kurumsal sınıflandırma bazında aktarma yapılmasının görüşülmesi.

14-  İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis edilen, mülkiyeti Belediyemize ait Ege Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan binanın tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi.

15- Belediyemizin 2022 mali yılı gelir ve giderleri denetlemek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince gizli oy ile denetim komisyonun oluşturulmasının görüşülmesi.

16- Havayolu ile cenazelerin taşınması ve Dalaman’ dan Türkiye içinde naklinin sağlaması amacıyla Türk Hava Yolları ile Belediyemiz arasında yapılacak olan cenaze taşıma hizmet protokolünü imzalamak üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a imza yetkisi verilmesinin görüşülmesi.

DİĞER İLANLAR