2022 Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem M...

2022 Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri.

25 Kasım 2022

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2022 Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 01.12.2022 Perşembe günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

1-  Belediye Meclisinin 01.11.2022 tarih ve 103 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemizce 2023 mali yılında uygulanacak olan evsel atıkların toplanması ve taşınması ücretinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

2- Belediyemizin 2022 Mali yılı bütçesine ek bütçe yapılmasının görüşülmesi.

3- Belediye Meclisinin 01.11.2022 tarih ve 104 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonuna havale edilen Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Merkez Mahallesi Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan tapunun Merkez Mahallesi 50 ada 2 nolu parselinde kayıtlı 11.278,77 m2’ lik arsanın üzerine otel yapılması ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

4- İlçemiz Ege Mahallesi Şehit Karaoğlanoğlu Caddesi ve Celal Bayar Caddesinin Batı yönündeki başlangıçlarında, Kuzey-Güney yönde uzanan halen ismi bulunmayan sokağa, sokak üzerinde bulunan parsellere kapı numarası verilebilmesi için sokak ismi verilmesinin görüşülmesi.

5- İlçemiz Kapukargın Mahallesi 122 ada 39 nolu parselin tapusunun tapu tahsis belgesi sahibi Selahattin ÇALIŞKAN’ a devredilmesinin görüşülmesi.

DİĞER İLANLAR