ARAMA

01.09.2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİ...

Geri

01.09.2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2021 YILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

27 Eylül 2021

01.09.2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2021 YILI EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

 

  • Dabel Tur. İnş. Ve Tic. A.Ş.‘ nin Olağan Genel Kurul Toplantısına Dalaman Belediyesini temsilen katılacak kişinin belirlenmesi.

 

  • Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Merkez Mahallesi Şehit Mehmetçik Parkının içerisinde Hakkı Ege Caddesi kısmına bakan yer üzerinden 4x5=20 m2’ lik yerin S.S. Dalaman Tarımsal Kalınma Kooperatifine tahsis edilmesi.

 

  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Yönetim Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 500.000,00.-TL ile sıfır atık projesi kapsamında yapılacak iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesi.

 

  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Yönetim Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 800.000,00.-TL ile 1 adet Arazöz aracın Devlet Malzeme Ofisi (DMO) ya da ihale usulü ile alınabilmesi ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 02.08.2021 tarih ve 55 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce işletilmekte olan Şehit Mehmetçik Parkında satışa sunulacak olan Pizza, Porsiyon Köfte, Porsiyon kavurma ve Porsiyon Tavuk’ un satış bedellerinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce işletilmekte olan Kayacık tesisinde satışı yapılan efes malt, bomonti, efes tombul ve miller’ ın alım fiyatlarındaki değişiklik nedeniyle, satış bedellerinin yeniden belirlenmesi.

                                                                                                                                                                                                                                                               DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

 

 

 

 

 

 

DİĞER İLANLAR