ARAMA

Zabıta Haftası Nedeni ile Cumh...

Geri

Zabıta Haftası Nedeni ile Cumhuriyet Meydanında Gerçekleştirilen Programa Katıldık

Belediyemiz Zabıta müdürlüğünce, Zabıta haftası nedeni ile Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen programa İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Ortaca Belediyesi Başkan yardımcısı, Muğla Büyükşehir ve Ortaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Atatürk anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Belediyemiz Kayacık Sosyal tesislerinde kahvaltı programına katıldılar.
Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş yaptığı kısa açıklamada; Belediyemizin en önemli birimlerinden olan zabıta ekipleri, gece gündüz demeden günün 24 saati ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyor. Saat gözetmeksizin çalışan tüm arkadaşlarımızın, 194 yıllık bu büyük teşkilatın Zabıta Haftası’nı kutluyor, tüm zabıta personelimizin bundan sonra ki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.
Belediyemiz Zabıta Müdürü Tülay Koyuncu ise, Belediyelerin kurumsal kimliğini zabıtaların oluşturduğunu ifade ederek, zabıtaların çalışmaları ile yerel yönetimlerin daha fazla tanınacağına dikkat çekerek, 7 gün 24 saat görev yapmaya devam ettiklerini, her zaman için halka hizmet etmeyi esas aldıklarını ifade ederek, mesai arkadaşlarının Zabıta Haftasını kutladı.