Ramazan Ayı’nın İlçemize, Ülke...

Ramazan Ayı’nın İlçemize, Ülkemize ve İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Temenni Ederim

Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Dalaman Halkı

Sabır ayı olan Ramazan insanda şükran hisleri uyandıran, yoksulların, çaresizlerin halinden anlama duygusu, şuuru veren, insanı yüksek ve yüce değerlere ulaştırarak erdemli hale getiren bir aydır. Ramazan ayı Kur’an ayıdır. Bu ayda inzal olunan yüce kitabı daha çok okumalı, onu anlamaya çalışmalı ve yaşamanın gayreti içerisinde olmalıyız.

Ramazan ayında, tüm dünyanın da içinde bulunduğu illet Koronavirüs salgından bir an önce kurtulmamızı, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın İlçemize, Ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ederim.