İlçemiz Gürleyk Mahallesinde k...

İlçemiz Gürleyk Mahallesinde ki İncir Hasadı Etkinliğine Katıldık

İlçemiz Gürleyik Mahallesi'nde ki incir hasadı etkinliğine, ilçe Kaymakamımız Ali Güldoğan bey, il Tarım müdürümüz Barış Saylak bey, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Ünal, Ak Parti İlçe Başkanımız Şefik Oğuz, İlçe Tarım Müdürü Ergün Akdeniz ve Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tuncay ile katıldık.
İlçemiz köylerinde yetişen incirlerin Avrupa standartlarında olduğunu ve hak ettiği önemi kazanması gerektiğini düşünerek Belediyemiz, İl Tarım Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat odası önderliğinde çiftçilerimizi destekleyerek ilk paketleme tesisinin Gürleyik Mahallemizde açılmasına vesile olduk, açılışını yaptık.
Sadece bir tesis ile sınırlı kalmayıp bu tesisleri ve soğuk hava depolarını yaygınlaştırarak çiftçilerimize destek vermeye devam edeceğiz.