Belediyemiz Hijyen Timleri Kor...

Belediyemiz Hijyen Timleri Koronavirüs Normalleşme Adımları Çerçevesinde Bugün Açılan Berber ve Kuaför Salonlarına Yönelik Dezenfeksiyon Çalışması Gerçekleştirdiler

Belediyemiz Hijyen timleri Koronavirüs normalleşme adımları çerçevesinde bugün açılan berber ve kuaför salonlarına yönelik dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiler.

İlçemizdeki tüm berber ve kuaförlere maske dezenfektan ve Koronavirüs ile mücadele için gereken temizlik maddeleride kısa süre içerisinde dağıtılacaktır.

Belediye başkanımız Muhammet Karakuş; Bu zorlu süreci birlikte aşacağız demiştik. Belediyemizin tüm imkanları ile bu pandemide elimizden geldiğince kalkan olmaya çalıştık. Her zaman vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Yaklaşık 2 aylık zaman zarfında kapalı olan ve bugün hizmete başlayan berber ve kuaför esnaflarımızın dükkanları dezenfekte edildi, en kısa süre içerisinde maske ve dezenfektan desteği de sağlayacağız. Esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum." dedi.