Ak Parti Muğla İl Başkanı Kade...

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete İlçemizi Ziyaret Etti

Ak Parti Muğla il başkanı Kadem Mete bugün ilçemizi ziyaret etti. Beraberinde bulunan heyette il Başkan yardımcısı Şadi Pirci, Mehmet Tan, Onur Turgut. İlçe Başkanımız Şefik Oğuz'da yer aldı.
Ak Parti İl Başkanımız Kadem Mete ve yanındaki heyet Belediyemizi ziyaret etti. Belediye Başkanımız ile beraber müdürler ile kısa bir değerlendirme toplantısı yapıldıktan sonra DSİ'sinin Dalaman Ovası sulama boru hattı çalışması ile ilgili yetkililerden yerinde bilgi alındıktan sonra Park otelin yıkım şantiyesi ziyaret edildi ve yapılacak olan proje hakkında İl Başkanımıza bilgi verildi.
Daha sonra İlçemiz Kargınkürü mahallesinde ejder meyvesi üretimi yapan Turgut Barın'ın bahçesini ziyaret edip üretilen tropikal meyveler hakkında kendisinden bilgi aldılar.