İKİNCİ DALAMAN KİTAP GÜNLERİ

İKİNCİ DALAMAN KİTAP GÜNLERİ

Dalaman Belediye Başkanımız sayın Sezer Durmuş'un geçtiğimiz yıl düzenlemiş olduğu Dalaman Kitap Günleri'nin ikincisi bu yıl "23 ağustos 7 Eylül" tarihleri arasında Dalamanımızın Cumhuriyet Meydanı'nda tekrar gerçekleşecek.

60 Yazar ve 30 Yayınevi'nin katılacağı etkinlikte farklı müzik sanatçıları, tiyatro oyunları, söyleşiler, imza günleri ve sinema geceleri yer alacaktır.

Belediye Başkanımız sayın Sezer Durmuş'un özel olarak yakından takip ettiği Dalaman Kitap Günleri etkinliği için çevre ilçeler ve bilhassa ilçemiz sakinlerinden ilgi, geçtiğimiz yıla kıyasla oldukça artmış durumda.

Muğla Büyükşehir Belediyesi destekleri ile gerçeklecek olan bu etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, bekliyor olacağız...