Belediye Meclisinin 2023 Temmuz Ayı Olağan Meclis...

Belediye Meclisinin 2023 Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gündem madeeleri

3 Temmuz 2023

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2023 Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 03.07.2023 Pazartesi günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

• Belediye Meclisinin 01.06.2023 tarih ve 66 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kayacık Tesisinde satılan ve kiralanan ürünlerin satış ve kira bedellerinin güncellenmesi ve yeni satışı yapılacak ürünün satış bedelinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• Belediye Meclisinin 01.06.2023 tarih ve 67 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kille Koyunda satılan ve kiralanan ürünlerin satış ve kira bedellerinin güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• Belediye Meclisinin 01.06.2023 tarih ve 68 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesislerinde satılmakta olan ürünler, kiralanan yerler ile kartlı, kartsız hizmet bedellerinin güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• Belediye Meclisinin 01.06.2023 tarih ve 69 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Şehit Mehmetçik Parkında satılan ve kiralanan ürünlerin satış ve kira bedellerinin güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• Belediye Meclisinin 01.06.2023 tarih ve 70 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Sarsala Günübirlik Dinlenme Tesisinde satılan ve kiralanan ürünlerin satış ve kira bedellerinin güncellenmesi ve yeni satışı yapılacak ürünün satış bedelinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• Belediye Meclisinin 01.06.2023 tarih ve 71 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kültür Merkezinin belirlenmiş olan 1- Hafta içi Düğün fiyatı, 2- Hafta içi Kına, 3- Hafta içi Nişan, 4- Hafta içi organizasyonlar, 5- Hafta sonu düğün, 6- Hafta sonu kına, 7- Hafta sonu nişan, 8- Hafta sonu organizasyonların fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Sarsala Koyunda masa+4 sandalyenin kira ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

• Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kille Koyunda Karavan günlük yer kira ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

• İlçemizde sadece atıksu aboneliği olan ve çevre temizlik hizmetinden yararlanan konut abonelerine m3 bazlı ücret tarifesinin belirlenmesinin görüşülmesi.

• Belediye Meclisinin 01.06.2023 tarih ve 72 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İlçemiz Karaçalı Mahallesinde bulunan pazaryerinin vatandaşların evinde ürettiği el işi ürünler ile 2. El giyim eşyası satmak üzere 6. Bloğun vatandaşlara süresiz olarak tahsis edilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• İlçemiz Altıntas Mahallesindeki Günlük Park Konaklamasız Orman Parkına isim verilmesinin görüşülmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR