2024 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

25 Ocak 2024

İLAN

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR

Belediye Meclisinin 2024 ŞUBAT Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesine göre 01.02.2024 Perşembe günü saat 14:00 de Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda yapılacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

1- Belediye Meclisinin 02.01.2024 tarih ve 9 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kayacık Tesisinde satılan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

2- Belediye Meclisinin 02.01.2024 tarih ve 10 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Şehit Mehmetçik Parkı'nda satılmakta olan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

3- Belediye Meclisinin 02.01.2024 tarih ve 11 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesisinde satılmakta olan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

4- Belediye Meclisinin 02.01.2024 tarih ve 12 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kille Koyu'nda satılmakta olan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

5- Belediye Meclisinin 02.01.2024 tarih ve 13 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Günlüklük C Tipi Mesire Alanında satışı yapılacak ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

6- İlçemiz Şerefler Mahallesinde yer alan "Kalynda Antik Kenti Kurtarma Kazısı ve Çevre Düzenleme Projesi" kapsamında eşyalı, depolu, kazı alanına yakın bir konumda bulunan bir konutun 12 ay süre ile "Kazı Evi" olarak kullanılmak üzere (aylık elektrik, su vb giderler dahil) kiralanmasının görüşülmesi.

7- Belediye Meclisinin 02.01.2024 tarih ve 7 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemizce 2024 yılında 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18(f) maddesi gereğince Kanunlarda vergi, resim, harç ve katılma payı konusu dışında ilgililerin isteğine bağlı hizmetler için fiyat belirlemesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

8- 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18 (e) maddesine göre İlçemiz Merkez Mahallesi 3669 ada 6 nolu parselde kayıtlı 524 m2 iş yeri yapılabilecek arsanın ihalesinin 5+5=10 yıl olarak çıkması konusunun görüşülmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR