ARAMA

2024 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Madd...

Geri

2024 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri

29 Aralık 2023

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

 

 

           Belediye Meclisinin 2024 OCAK Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 02.01.2024 Salı günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

            Halkımıza ilanen duyurulur.                  

                                                                           

 

       GÜNDEM:

 

  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesinin 4. Fıkrasına göre 2024 yılı içinde kısmi zamanlı sözleşmeli olarak çalıştırılacak avukatın aylık net ücretinin belirlenmesi ve sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.

 

  • 2024 yılında Belediyemizde çalıştırılması düşünülen geçici işçi vizesinin görüşülmesi.

 

  • 2024 mali yılında Belediye Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ile komisyon toplantılarına katılan üyelere 5393 Sayılı Belediye Kanunun 32. Maddesine göre ödenecek huzur hakkı ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

 

  • II Sayılı Boş Kadro cetveli kullanılarak G.İ.H. sınıfı 1 dereceli 1 adet Sayman kadrosunun iptal edilerek, 9 dereceli 1 adet Memur kadrosunun ihdas edilmesinin görüşülmesi.

 

  • 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununda yayınlanan K cetvelindeki miktarlar kadar Belediyemiz Zabıta Personellerine 2024 yılında ödenecek aylık maktu fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

 

  • Belediyemizin 2023 mali yılı gelir ve giderleri denetlemek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince gizli oy ile denetim komisyonun oluşturulmasının görüşülmesi.

 

  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18 (f) maddesi gereğince kanunlarda vergi, resim, harç ve katılma payı konusu yapılmayan ve ilgililerin isteğine bağlı hizmetler için uygulanacak Belediyemiz 2024 yılı tarifelerine ek yapılmasının görüşülmesi.

 

  • İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis edilen, mülkiyeti Belediyemize ait Ege Mahallesi Atatürk Caddesi No: 6 sayılı adreste bulunan binanın tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi.

 

  • Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kayacık Tesisinde satılan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesinin görüşülmesi.

 

  • Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Şehit Mehmetçik Parkı'nda satılmakta olan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesinin görüşülmesi.

 

  • Belediyemiz  İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesisi'nde satılmakta olan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesinin görüşülmesi.

 

  • Belediyemiz İşletme ve  İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kille Koyu'nda satılmakta olan ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesinin görüşülmesi.

 

  • Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Günlüklük Mesire alanında satışı yapılacak  ürünlerin satış fiyatlarının güncellenmesinin görüşülmesi.

 

  • 06-09 Şubat 2024 tarihleri arasında, İstanbul – TÜYAP- Beylikdüzü fuar alanında düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı-EMITT fuarına katılma konusunun görüşülmesi.

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                         DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

 

 

DİĞER İLANLAR