2023 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısını Gün...

2023 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısını Gündem Maddeleri

27 Ocak 2023

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2023 ŞUBAT Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 01.02.2023 Çarşamba günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

• III Sayılı Dolu Kadro cetveli kullanılarak iptal-ihdas işleminin görüşülmesi.
  • Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Şehit Mehmetçik Parkı'nda satılmakta ve kiralanmakta olan toplam 80 adet ürünün satış ve kira bedellerinin yeniden belirlenerek, satılması ve kiralanması düşünülen 1- Tavuk Burger, 2- Porsiyon Tavuk Kavurma, 3- Sandalye kira ücretinin (Adet) belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  • Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesisinde satılmakta ve kiralanmakta olan toplam 107 adet ürünün satış ve kira bedellerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  • Belediyemiz İşletme ve  İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kayacık Tesisinde satılmakta ve kiralanmakta olan toplam 100 adet ürünün satış ve kira bedellerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  • Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere su arıtmalı otomatik konteyner yıkama ve dezenfekte aracı alımı için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a iş ve işlemleri yürütmek üzere yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Kapıkargın Mahallesi 126 ada 32 nolu 400,08 m2 yüzölçümlü parsel ve Merkez Mahallesi 3136 ada 1 nolu 353,18 m2 yüzölçümü parselin, Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait olan İlçemiz Taşlıburun Mahallesi 117 ada 85 nolu 105.822,01 m2 yüzölçümlü taşınmaz ile trampa edilmesinin görüşülmesi.
  • İlçemiz Merkez Mahallesi 3008 ada 18 nolu parselde bulunan Belediyemize ait 24.96 m2’ lik müstakil parsel olma özelliği taşımayan hissenin satışının yapılmasının görüşülmesi.
  • İlçemiz Hürriyet Mahallesi 61 ada 1127 nolu 493,38 m2 arsa niteliğindeki parsele imar uygulaması yapılmasının görüşülmesi.
  • Belediyemiz 2033 Mali yılı ek gelir tarifelerinin görüşülmesi.
  • 08-11 Şubat 2023 tarihleri arasında, İstanbul – TÜYAP- Beylikdüzü fuar alanında düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Seyahat Fuarı-EMITT fuarına katılma konusunun görüşülmesi.
  • Ümran GÜLGÜN’ ün 10-15 Şubat 2023 tarihleri arasında İlçemiz Karaçalı Mahallesinde bulunan pazaryerinde yapacağı gastronomi, yöresel ürünler ve hediyelik eşya standları kurulumu ve organizasyonu düzenleme etkinliği için yer tahsis edilmesinin görüşülmesi.
DİĞER İLANLAR