ARAMA

2022 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Günd...

Geri

2022 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri.

28 Haziran 2022

 İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

 

Belediye Meclisinin 2022 Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 01.07.2022 Cuma günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

 Halkımıza ilanen duyurulur.                                                                                          

       GÜNDEM:

1- Belediyemizin 2022 yılına ait gelir ve gider bütçesine ek ödenek yapılması.

2- İlçemiz Merkez Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi D Blok NO: 13’ te 256 m2 sanayi dükkânının kira süresinin 3 yıldan 10 yıla çıkartılması.

3-Mülkiyeti Belediyemize ait Tapunun Kapukargın Mahallesi 146 ada 69 nolu parselde kayıtlı bulunan 253,15 m2’ lik arsanın satışının yapılması.

4-  Belediye Meclisinin 01.06.2022 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen İlçemiz Karaçalı (Tapuda Şerefler) Mahallesinde isimleri değiştirilen cadde isimleri ile bağlantılı sokak isimlerinin değiştirilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

5- Dalaman Hava Meydan Komutanlığı parsellerini kapsayan plan onama sınırına ilişkin maddi hatanın düzeltilmesi amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin görüşülmesi.

6- Belediye Meclisinin 01.06.2022 tarih ve 58 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Otopark Yönetmeliği gereğince alınacak olan otopark bedeline ilişkin Belediyemiz sınırları içindeki yerleşme bölgelerinin gruplara ayrılması ve ayrılacak olan grupların sınırlarının belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

7- Belediyemizce yeni yapılan Hürriyet Mahallesi Seyfettin İnce Caddesi 32. Sokak ile 34. Sokak arasında kalan parka EREN, Karaçalı Mahallesi Atatürk Caddesi 18 sokakta bulunan parka ÖMER MUSA SİVA, Karaçalı Mahallesi İnönü 6. Sokak ile 8. Sokak arasında bulunan parka TUNCER SİVRİ isimlerinin verilmesi.

8- Belediye Meclisinin 01.06.2022 tarih ve 63 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesislerinin kartlı, kartsız hizmet bedeli ve karavan günlük yer kirasının belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

9- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kille Koyunda satılmakta olan alkollü içeceklerin fiyatlarının güncellenmesi

10- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kayacık Tesislerinde satılmakta olan alkollü içeceklerin fiyatlarının güncellenmesi.

11- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kapukargın Termal Tesislerinde satılmakta olan alkollü içeceklerin fiyatlarının güncellenmesi.

12- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kapukargın Termal Tesislerinde kartlı sistemde hizmet verebilmek için kart bedelinin belirlenmesi.

13- Belediyemiz Hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet paletli ekskavatör, 2 adet hafriyat tipi kamyon ( çift çeker), 1 adet greyder ve 1 adet en az 10 ton kapasiteli silindir aracı alınması ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesi.

DİĞER İLANLAR