2022 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDE...

2022 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

28 Ocak 2022

01.02.2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2022 YILI ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

1. İşletmeciliğini İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan Şehit Mehmetçik Parkında satılacak olan Kumru ve Patso’ nun satış bedellerinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  2. Belediye Meclisinin 03.01.2022 tarih ve 8 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmekte olan Şehit Mehmetçik Parkında 2022 yılında satılacak yiyecek ve içecekler ile nikah, doğum günü, düğün, nişan v.b. ücretlerin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  3. Belediye Meclisinin 03.01.2022 tarih ve 6 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmekte olan Kapıkargın Termal Tesisinde 2022 yılında satılacak yiyecek ve içecekler ile nikâh, doğum günü, düğün, nişan v.b. ücretlerin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  4. Belediye Meclisinin 03.01.2022 tarih ve 7 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmekte olan Kayacık Tesisinde 2022 yılında satılacak yiyecek ve içecekler ile nikah, doğum günü, düğün, nişan v.b. ücretlerin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  5. Hazine adına tescil edilen 35 AF 6300 plakalı 2012 model Renault Fluence marka aracın Belediyemize tahsis edilmesi ile ilgili iş ve işlemlerini yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  6. İlçemiz Kapıkargın Mahallesi 151 ada 1 nolu parselin kuzeyinde bulunan trafo alanına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin görüşülmesi.
  7. İlçemiz 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu doğrultusunda hazırlanan Dalaman 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonunun görüşülmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR