ARAMA

2022 YILI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM...

Geri

2022 YILI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

28 Aralık 2021

03.01.2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2022 YILI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

  1- 2022 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununda belirtilen K cetvelindeki miktarlar kadar Belediyemiz Zabıta Personellerine 2022 yılına ödenecek aylık maktu fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

2- 2022 mali yılında Belediye Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ile komisyon toplantılarına katılan üyelere 5393 Sayılı Belediye Kanunun 32. Maddesine göre ödenecek huzur hakkı ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

3- 5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesi gereğince 2022 mali yılında çalıştırılması düşünülen tam zamanlı veteriner, mühendis, ekonomist, tekniker, teknisyen, Kimyager ve Kısmi zamanlı sözleşmeli avukatın aylık net ücretinin belirlenmesi ve sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.

4- Belediyemizde 657 Sayılı Kanun kapsamında çalışan memur personel ile 5393 Sayılı Kanunun 49. Maddesine göre çalışan sözleşmeli personellere yetkili sendika aracılığı ile sosyal denge tazminatı ödenmesi için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.

5- 2022 yılında Belediyemizde çalıştırılması düşünülen geçici işçi vizesinin görüşülmesi.

6- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmekte olan Kapukargın Termal Tesisinde 2022 yılında satılacak yiyecek ve içecekler ile nikâh, doğum günü, düğün, nişan v.b. ücretlerin belirlenmesinin görüşülmesi.

7- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmekte olan Kayacık Tesisinde 2022 yılında satılacak yiyecek ve içecekler ile nikah, doğum günü, düğün, nişan v.b. ücretlerin belirlenmesinin görüşülmesi.

8- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmekte olan Şehit Mehmetçik Parkında 2022 yılında satılacak yiyecek ve içecekler ile nikah, doğum günü, düğün, nişan v.b. ücretlerin belirlenmesinin görüşülmesi.

9- Mülkiyeti Belediyemize ait olan imar planında “Dini tesis alanı (cami) olarak görülen İlçemiz Kargınkürü Mahallesi 152 ada 1 parsel sayılı taşınmaz üzerine Üç Piramit İnş. Taah. Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından amacı dışında kullanılmaması şartıyla anahtar teslimi olarak cami yapılması ile ilgili şartlı bağış talebinin görüşülmesi. 

10- Belediyemizin 2021 yılındaki gelir ve giderleri ile hesaplarının incelenmesi için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince gizli oy ile denetim komisyonun oluşturulmasının görüşülmesi.

11- İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis edilen, mülkiyeti Belediyemize ait Ege Mahallesi Atatürk Caddesi No: 6 sayılı adreste bulunan binanın tahsis süresinin uzatılmasının görüşülmesi.

 

                                                                                                                                                       DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR