ARAMA

2022 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantı Gündem...

Geri

2022 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantı Gündem Maddeleri.

28 Mart 2022

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

 

Belediye Meclisinin 2022 Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 01.04.2022 Cuma günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

 Halkımıza ilanen duyurulur.                                                                                

       GÜNDEM:

  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesine göre 1 yıllığına ihtisas komisyonlarından Plan ve Bütçe Komisyonu üye seçimin yapılması.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesine göre 1 yıllığına ihtisas komisyonlarından İmar Komisyonu üye seçimin yapılması.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesine göre 1 yıllığına ihtisas komisyonlarından Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonu üye seçimin yapılması.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33.maddesine göre 2 Encümen Üyesinin bir yıllığına gizli oy ile seçiminin yapılması.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanununun 56. maddesine göre Belediyemiz faaliyet raporunun görüşülmesi.
  • 5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesi gereğince 2022 yılı için Tam zamanlı sözleşmeli çalışmak üzere Veteriner Hekim, Teknisyen, Ekonomist ve Mühendisin aylık net ücretinin belirlenmesi ve sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Dabel Tur. İnş. Ve Tic. A.Ş.‘ nin Olağan Genel Kurul Toplantısına Dalaman Belediyesini temsilen katılacak kişinin belirlenmesi.
  • Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğine ofis binası olarak kullanabilecekleri yerin 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75.(d) maddesine göre tahsis edilmesinin görüşülmesi.
  • 2022 Mali Yılı Gelir Tarife Cetvelinin “İmar, Plan ve Ruhsatlarla İlgili Tarifeler” başlıklı bölümünün 2. Maddesinde, yapılacak olan inşaatların bağımsız bölümlerinin alanı üzerinden alınmasına karar verilen kültür payı bedelinin, inşaatların bağımsız bölüm sayısına göre tespit edilmesinin görüşülmesi.
  • Yerel Yönetimler Dost Kadın Dayanışması koyun yetiştiriciliği için Belediyemizin proje ortaklığına alınması ve proje ile ilgili yapılacak iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Sezgin GÜLGÜN’ ün 06-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında İlçemiz Karaçalı Mahallesinde bulunan pazaryerinde yapacağı gastronomi, yöresel ürünler ve hediyelik eşya etkinliği için yer tahsis edilmesinin görüşülmesi.
  • Mülkiyeti Hazine adına kayıtlı iken Belediyemize devri yapılan ve Mehmet BALCI adına tapu tahsis belgesi verilen İlçemiz Kapıkargın Mahallesi 123 ada 7 nolu 399,58 m2 parselin Mehmet BALCI’ nın varislerine tapu devrinin yapılması.

 

BİLGİLENDİRME: 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonunun raporu ile ilgili Meclise bilgi verilmesi.

 

                                                                                                                                   DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR