ARAMA

2022 YILI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDE...

Geri

2022 YILI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ.

6 Mayıs 2022

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2022 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 09.05.2022 Pazartesi günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

1- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce işletilmesi planlanan Kille Koyunda satışa sunulacak olan ürünlerin satış bedellerinin, Şezlong, masa ve giriş ücretlerinin belirlenmesi.

2- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kapukargın Termal Tesislerinde satışı yapılmakta olan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi.

3- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kayacık Tesisinde satışı yapılmakta olan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi.

4- Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Şehit Mehmetçik Parkında satışı yapılmakta olan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi.

5- Belediyemizde çalışan memurlara yemek yardımı yapılması.

6- İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü kadrosunun ihdas edilmesi.

7- Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet damperli kamyon satın alınması.

8- Belediye Meclisinin 01.04.2022 tarih ve 39 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen, İlçemiz Karaçalı (Tapuda Şerefler) Mahallesindeki 1.Cadde, 2.Cadde gibi numaralı cadde isimlerinin değiştirilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

9- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Yönetim Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 500.000,00.-TL ile sıfır atık projesi kapsamında yapılacak iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesi.

10- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Yönetim Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 537.500,00.-TL ile Büyük çöp konteynerinin (sıfır atık ve geri dönüşüm uyumlu) Devlet Malzeme Ofisi (DMO) ya da ihale usulü ile alınabilmesi ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesi.

11- Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 500.000,00TL hibe ile Kazıcı Yükleyici İş Makinasının Devlet Malzeme Ofisi (DMO) yada ihale usulü ile alınması için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ' a iş ve işlemleri yürütmek üzere yetki verilmesi.

12- 2021 mali yılı gelir ve gider kesin hesabının görüşülmesi.

13- Belediye Meclisinin 01.04.2022 tarih ve 35 sayılı kararı ile İmar Komisyonu ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen, 2022 Mali Yılı Gelir Tarife Cetvelinin “İmar, Plan ve Ruhsatlarla İlgili Tarifeler” başlıklı bölümünün 2. Maddesinde, yapılacak olan inşaatların bağımsız bölümlerinin alanı üzerinden alınmasına karar verilen kültür payı bedelinin, inşaatların bağımsız bölüm sayısına göre tespit edilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

14- Dabel Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş’ nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Kemal ATLI’ nın yetkilendirilmesinin görüşülmesi.

                                                                                                                                                                                                                                           DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR