2022 Yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Günde...

2022 Yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri.

28 Ekim 2022

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2022 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 01.11.2022 Salı günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

• İlçemiz Karaçalı Mahallesinde bulunan pazaryerinin Pazar günleri vatandaşlara tahsis edilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• İlçemiz Merkez Mahallesi Hakkı Ege Caddesi Cumhuriyet Meydanındaki eski Belediye Hizmet Binasının 1. Katında bulunan yerin İlçe Halk Kütüphanesine tahsis edilmesinin görüşülmesi.

• Belediyemizce 2023 mali yılında uygulanacak olan evsel atıkların toplanması ve taşınması ücretinin belirlenmesi.

• Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Merkez Mahallesi Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan tapunun Merkez Mahallesi 50 ada 2 nolu parselinde kayıtlı 11.278,77 m2’ lik arsanın üzerine otel yapılmasının görüşülmesi.

BİLGİLENDİRME: 2022 Eylül ayı Dalaman Kent Konseyi toplantısında görüşülen konunun Belediye Meclisinin bilgisine sunulması.

DİĞER İLANLAR