ARAMA

2022 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gü...

Geri

2022 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri.

27 Mayıs 2022

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2022 Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 01.06.2022 Çarşamba günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

 

GÜNDEM:

1- Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Belediyemize hibe edilen 1.350.000,00.-TL ile çöp toplama aracının Devlet Malzeme Ofisi (DMO) ya da ihale usulü ile alınması ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesi.

2- Otopark Yönetmeliği gereğince alınacak olan otopark bedeline ilişkin Belediyemiz sınırları içindeki yerleşme bölgelerinin gruplara ayrılması ve ayrılacak olan grupların sınırlarının belirlenmesi.

3- Belediye Meclisinin 09.05.2022 tarih ve 41 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün bütçe içi işletmesi olan Kille Koyunda satılacak olan yiyecek içecekler ile Şezlong, masa, sandalye ve kapı giriş ücretleri fiyatlarının belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

4- Belediye Meclisinin 09.05.2022 tarih ve 42 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesisinde 2022 yılında satışı yapılacak olan yiyecek içecekler ile yer kira ücretlerinin güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

5- Belediye Meclisinin 09.05.2022 tarih ve 43 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Kayacık Tesisinde satışı yapılmakta olan yiyecek ve içeceklerin satış bedelleri ile yer kiralama ücretlerinin güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

6- Belediye Meclisinin 09.05.2022 tarih ve 44 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmemiz olan Şehit Mehmetçik Parkında satışı yapılmakta olan ürünlerin fiyatlarının güncellenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

7-Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı bütçe içi işletmesi olan Kapukargın Termal Tesislerinin kartlı, kartsız giriş ücretleri ile karavan günlük yer kirasının belirlenmesi.

8- Katı atık ayrıştırma tesisi kurulmak üzere Mülkiyeti Belediyemize ait tapuda Kargınkürü Mahallesi 208 ada 5, 6 ve 7 nolu parsellerin 10 yıllık kira ihalesine çıkarılması için Belediye Encümenine yetki verilmesi.

9- Belediyemizce yeni oluşturulan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bütçesine ödenek verilmesi ve 2022 Mali yılı için ödenek yetersizliği görülen müdürlüklere ek ödenek konulması.

10-Belediye Meclisinin 09.05.2022 tarih ve 48 sayılı kararında, isimleri değiştirilen numaralı caddelere bağlantılı sokak isimlerinin de değiştirilmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR