2022 Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Mad...

2022 Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri.

26 Ağustos 2022

İ L A N

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

Belediye Meclisinin 2022 Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısını yapmak ve gündemde yazılı bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre 01.09.2022 Perşembe günü saat 14.00’ te Karaçalı Mahallesi Belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanacaktır.

Halkımıza ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

• Altıntas Mahallesi Günlüklü Caddesi üzerinde bulunan Belediyemize ait çocuk oyun parkına eski Belediye Başkanlarımızdan Hasan Nasır KOYUNCU isminin verilmesinin görüşülmesi.

• 2022 mali yılı Katı Atık Toplama ve Taşıma Ücret tarifesinin belirlenmesi.

• Belediye Meclisinin 01.08.2022 tarih ve 87 sayılı kararı ile İmar Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilen Belediyemizce tespit edilen bölgelerin mevcut ruhsat haklarının korunması kaydı ile içkili yer bölgesinden çıkarılması.

DİĞER İLANLAR