2022 Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Madd...

2022 Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri

29 Eylül 2022

03.10.2022 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2022 YILI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

• Belediyemizin 2023 mali yılı bütçesi ile 2024 ve 2025 yıllarına ait bütçe tasarısının görüşülmesi.

• Belediyemizce 2023 yılında 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18 (f) maddesi gereğince kanunlarda vergi, resim, harç ve katılma payı konusu yapılmayan ve ilgililerin isteğine bağlı hizmetler için uygulanacak ücret tarifesinin belirlenmesi.

• Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğünde kullanılmak üzere sıfır kilometre veya 2. El tek kabin kasalı pikap aracı alınması ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR