ARAMA

2021 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Günde...

Geri

2021 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri

27 Ocak 2021

G Ü N D E M                   :

1- Belediyemiz cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet kapalı kasa cenaze aracı alınmasının görüşülmesi. 

2-Belediyemizde boş bulunan 1 adet T.H.S 5.dereceli Teknisyen kadrosunun, 1 adet T.H S. 3 dereceli teknisyen kadrosunun, 1 adet T.H.S.  3 dereceli Topograf kadrosunun, 1 adet T.H.S. 3 dereceli Tekniker kadrosunun iptal edilerek, T.H.S sınıfı 5. dereceli Mühendis kadrosunun, T.H.S. 5 dereceli Mühendis kadrosunun, T.H.S. 5 dereceli Mühendis kadrosunun, T.H. sınıfı 5 dereceli Ekonomist kadrosunun ihdas edilmesinin görüşülmesi.

3- 5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesine gereğince 2021 mali yılında çalıştırılması düşünülen tam zamanlı sözleşmeli personellerin aylık net ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

4-Belediye Meclisinin 04.01.2021 tarih ve 9 sayılı kararı ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyona havale edilen Dalaman Termal Su Kaynağı C Tipi Mesire akanına verilecek isim ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

5- Asansör Tescil Belgesi Ücreti ile Sabit ve Mobil Haberleşme geçiş hakkı ücretinin tarife cetveline eklenmesinin görüşülmesi.

6-Sezgin YAMAN' ın Belediye Başkanlığına vermiş olduğu bağış ile ilgili dilekçesinin görüşülmesi.

7- Ulaşım amaçlı bisiklet yollarının 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonunda belirtilmesi ve imar planı revizyonunun en kısa sürede Belediyemizce yapılacağının taahhüt edilmesinin görüşülmesi.

 

                                                                                 DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR