ARAMA

2021 YILI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM...

Geri

2021 YILI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

25 Şubat 2021

01.03.2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2021 YILI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

 

G Ü N D E M                   :

  • Belediyemize ait Kayacık Sahilinde bulunan bütçe içi işletmesinde 2021 yılında satışı yapılacak olan yiyecek ve içecekler ile nikâh, doğum günü, düğün, nişan v.b. ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  • Ula Belediye Başkanlığı tarafından Belediyemize bedelsiz devir edilecek olan 48 DV 399 plakalı 1999 model Fatih marka Kamyonun bedelsiz devir işlemleri ve tescilinin yapılması için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Belediyemiz Hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet Kamyonet (BB VAN) araç alımı için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Belediyemiz Hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet çift kabin Pick-Up araç alımı için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Belediye Meclisinin 01.02.2021 tarih ve 14 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyona havale edilen 2021 yılı ek gelir tarife cetveli ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  • Belediye Meclisinin 01.02.2021 tarih ve 17 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyona havale edilen Belediyemize ait teknenin denize uygun hale getirilmesi için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bütçesine yapım işi bütçe tertibi konulması ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  • 2021 Ocak ayı Dalaman Kent Konseyi toplantısında görüşülen konuların Belediye Meclisimizce değerlendirilmesinin görüşülmesi.

 

                                                                            DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR