ARAMA

2021 YILI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜN...

Geri

2021 YILI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

27 Eylül 2021

02.08.2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2021 YILI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

 

  • Belediye Meclisinin 01.07.2021 tarih ve 48 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı olan Kapukargın Termal Tesislerinde satılacak olan ürünlerin satış bedellerinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

 

  • Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce işletilmekte olan Şehit Mehmetçik Parkında satışa sunulacak olan Pizza, Porsiyon Köfte, Porsiyon kavurma ve Porsiyon Tavuk’ un satış bedellerinin belirlenmesi.

 

  • İlçemiz Tersakan Kanalı kenarında bulunan Kayacık Sahil yolunda bisiklet ve yürüyüş yolu yapılabilmesi için Tersakan kanalında bulunan servis yolunun işletme bakım ve onarım hizmetlerinin Belediyemize devredilmesi ile ilgili protokolün yapılması ve protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi.

 

  • Belediye Meclisinin 01.07.2021 tarih ve 53 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İlçemizde bulunan yeşil alanların üzerindeki yapıların daha güzel bir görünüme sahip olacak şekilde olması için ihale sürelerinin uzatılmasının görüşülmesi.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                    DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR