2021 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantı Gündem Maddel...

2021 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantı Gündem Maddeleri

30 Aralık 2020

G Ü N D E M

1- Belediyemiz Zabıta Personellerinin 2021 yılına ilişkin maktu mesaileri 2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısının K cetvelindeki miktarlar kadar aylık maktu fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

2- 2021 mali yılında Belediye Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ile komisyon toplantılarına katılan üyelere 5393 Sayılı Belediye Kanunun 32. Maddesine göre ödenecek huzur hakkı ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

3- 5393 Sayılı Belediye Kanunun 49. Maddesi gereğince 2021 mali yılında çalıştırılması düşünülen tam zamanlı veteriner, mühendis, ekonomist, tekniker, teknisyen, Kimyager ve Kısmi zamanlı sözleşmeli avukatın aylık net ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.

4- Belediyemizde 657 Sayılı Kanun kapsamında çalışan memur personel ile 5393 Sayılı Kanunun 49. Maddesine göre çalışan sözleşmeli personellere yetkili sendika aracılığı ile sosyal denge tazminatı ödenmesi için Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.

5- 2021 yılında Belediyemizde çalıştırılması düşünülen geçici işçi vizesinin görüşülmesi.

6- Belediye Meclisinin 01.12.2020 tarih ve 87 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İlçemizde oluşan tekstil atıklarının yerinde ayrıştırılması, toplanması ve geri dönüşüme kazandırılıp Çevre kirliliğinin azaltılması için İlçemiz sınırları içerisine konulacak tekstil kumbaraların birim bedelinin belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

7- Belediye Meclisinin 01.12.2020 tarih ve 86 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mülkiyeti Belediyemize ait Şehit Mehmetçik Parkında satışı yapılacak yiyecek ve içeceklerin satış fiyatlarının belirlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

8- Belediyemizin 2021 yılındaki gelir ve giderleri ile hesaplarının incelenmesi için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince gizli oy ile denetim komisyonun oluşturulmasının görüşülmesi.

9- İlçemiz Kapukargın Mahallesi sınırları içinde bulunan Kapukargın Termal Su Kaynağı C Tipi Mesire Alanına İsim verilmesinin görüşülmesi.

10- 2020 Eylül ayı Dalaman Kent Konseyi toplantısında görüşülen konuların Belediye Meclisimizce değerlendirilmesinin görüşülmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR