2021 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantı Gündem Madde...

2021 Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantı Gündem Maddeleri

27 Eylül 2021

17.05.2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN DALAMAN BELEDİYESİ 2021 YILI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

• 2020 mali yılı gelir ve gider kesin hesabının görüşülmesi.
  • İlçemiz Narlı, Gürleyik, Bozbel, Elcik, Taşbaşı, Çöğmen, Darıyeri, Kavacık, Kızılkaya, Sabunlu, Kayadibi ve Karacaağaç Mahallelerinin Kırsal Mahalle olarak tespit edilmesinin görüşülmesi.
  • Belediye Meclisinin 01.04.2021 tarih ve 34 sayılı kararı ile İmar Komisyona havale edilen Dalaman Hava Meydan Komutanlığı Havalimanı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.
  • İlçemiz sınırları için doğalgaz dağıtım hatlarının yapılması konusunun görüşülmesi.
  • Muğla İl Sağlık Müdürlüğüne ait 48 DD 670 plakalı ambulansın Belediyemizce hasta nakil işlerinde kullanılmak üzere bedelsiz olarak devir ve tescilinin yapılmasının görüşülmesi.
  • İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün işletmeciliğini yaptığı Şehit Mehmetçik Parkında 2021 yılında satışı yapılacak olan yiyecek ve içeceklerin satış bedellerinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  • Belediyemize ait Kayacık Sahilinde bulunan bütçe içi işletmesinde 2021 yılında satışı yapılacak olan cheeseburger ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.
  • Belediye Meclisinin 01.04.2021 tarih ve 32 sayılı kararında sehven yanlış yazılan İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce satışı yapılacak yiyecek isimlerinin düzeltilmesinin görüşülmesi.

BİLGİLENDİRME: Belediyemizde G.İ.H. 1 dereceli uzman kadrosunda görev yapmakta olan Meral CORUK, Belediyemiz G.İ.H. 1 dereceli İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü kadrosuna 16.04.2021 tarihinden itibaren naklen ataması yapılmıştır.

5393 Sayılı Belediye Kanununu 49. Maddesinin 2. Fıkrası gereğince meclisin bilgisine sunulması.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR