2020 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Mad...

2020 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündem Maddeleri

28 Ekim 2020

DALAMAN BELEDİYESİNİN 02.11.2020 PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAK OLAN 2020 KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

• Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünce 01 CZC 77 plakalı 2005 model Mercedes-Benz Travego marka taşıtın Belediyemize bedelsiz devredilmesinin görüşülmesi.
  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Yönetim Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 780.000,00.-TL ile Büyük yol süpürme aracı alınabilmesi ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Yönetim Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 225.000,00.-TL ile çöp konteyneri alınabilmesi ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre ve Yönetim Genel Müdürlüğünce Belediyemize hibe edilen 600.000,00.-TL ile Büyük çöp toplama aracı alınabilmesi ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Muhammet KARAKUŞ’ a yetki verilmesinin görüşülmesi.
  • Merkez Mahallesi 232 ada 64 ve 61 nolu parsellerin istimlakının görüşülmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR