2020 Ekim Ayı Meclis Gündem Maddeleri

2020 Ekim Ayı Meclis Gündem Maddeleri

25 Eylül 2020

DALAMAN BELEDİYESİNİN 01.10.2020 PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK OLAN 2020 EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ

• Belediyemizin 2021 mali yılında 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18 (f) maddesi gereğince kanunlarda vergi, resim, harç ve katılma payı konusu yapılmayan ve ilgililerin isteğine bağlı hizmetler için uygulanacak ücret tarifesinin belirlenmesinin görüşülmesi.

• Belediyemizin 2021 mali yılı bütçesi ile 2022 ve 2023 yıllarına ait bütçe tasarısının görüşülmesi.

• Belediye Meclisinin 01.09.2020 tarih ve 68 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Gürköy Mahallesi yerleşik alan sınır tespiti ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

• Belediyemize ait yapımı devam eden teknenin denize uygun hale getirilmesi amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesine yapım işi bütçe tertibinin konulmasının görüşülmesi.

• Belediyemiz kademesinde yapılacak tadilat, inşaat ve düzenleme çalışmaları ile diğer yapım işlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla Destek Hizmetler Müdürlüğü bütçesine yapım işi bütçe tertibinin konulmasının görüşülmesi.

DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

DİĞER İLANLAR