ARAMA

Yeni Yılın ilk Meclis Toplantı...

Geri

Yeni Yılın ilk Meclis Toplantısı Yapıldı

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş Ocak ayı ilk Meclis toplantısı açılış konuşmasında 2020 yılında da gerekli planlama ile çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Başkan Karakuş ;
"Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak, 2020 yılının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum

İnanıyorum ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek.

Bilindiği gibi, göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Dalaman oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları yaparak, ilçemizi güzelleştirmek adına bütün hizmetleri hızlı bir şekilde başlattık.

Şeffaf, hesap verebilir ve adaletli bir hizmet anlayışıyla ilçemiz için gerekli olan her şeyi yapmaya elimizden geldiğince çalışıyoruz.

İlçemizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2019 yılında olduğu gibi, 2020 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecek.

Meclis olarak bizlerde birlik ve beraberlik içerisinde kuvvet birliği, ortak akıl ve fikir ile çalışmalarımızı daha da hızlandırıp halkımızın hizmetkarı olarak hizmet üretmeye, gönüllere girmeye hep birlikte devam edeceğiz.

Bütün bu güzel duygular ile; 2020 yılının Ocak ayı ilk meclis toplantısının ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.