Yeni Yıl Kutlamaları

Yeni Yıl Kutlamaları

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş İlçemizde bulunan polis kontrol noktalarını ziyaret etti, yılbaşında görevli polis memurlarının yeni yılını kutladı.Güzel ilçemiz ve çevresinde her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve halkımızın güven içerisinde rahat bir yılbaşı gecesi geçirmesi için yapılan ''Yılbaşı güvenlik tedbirleri uygulaması'' kapsamında Emniyet ve Jandarma yol kontrol uygulama noktalarını, İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan bey, Emniyet Müdürü Osman Karar bey, Jandarma Komutanı İlhan Evcimen bey ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul ile beraber ziyaret eden Başkan Karakuş güvenlik mensuplarının yeni yıllarını kutladı.Daha sonra 112 ve Devlet Hastanesini ziyaret ederek nöbetçi sağlık personelinin ve hastanede tedavi gören hastalarında yeni yıllarını kutladılar.