Vatandaşla Buluşma Programı çe...

Vatandaşla Buluşma Programı çerçevesinde, muhtarlarımızın istek ve taleplerinin dile getirildiği, Kasım Ayı Muhtar Toplantısı, İlçemiz Dalaman Şehit Emre Kargın Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıda; İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün muhtarlar adına açmış olduğu kurslar ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca, Bakanlığımız tarafından Ankara ili Çubuk İlçesi Yıldırım Evci Mahallesine, muhtarlarımız adına fidan dikilerek, Muhtarlar Hatıra Ormanı oluşturulmuş olup, muhtarlarımıza fidan dikim sertifikası verildi.
Kaymakamımız Sayın Mesut Yakuta Başkanlığında düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanımız Muhammet KARAKUŞ, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Kurum müdürleri ile muhtarlar katıldı.