Tüm Türkiye'de 'Geleceğe Nefes...

Tüm Türkiye'de 'Geleceğe Nefes' etkinliği kapsamında bugün Türkiye'nin 81 ilinde fidan dikim kampanyası başlatıldı. Saat 11.11'de hayata geçirilen kampanya kapsamında, 11 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedeflendi.
İlçemizde de Kaymakam Ali Güldoğan bey, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Kurum Amirlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar da kampanyaya büyük destek verdi.
Başkan Karakuş; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bugünü milli ağaçlandırma günü olarak ilan etti. Bugün bir dünya rekoruna koşuyoruz. 11 milyon fidanı inşallah hep beraber toprakla buluşturmuş olacağız ve daha yesil bir Dalaman için fidanlarımızı geleceğe miras bırakacağız" dedi.