Taşbaşı Mahallemizde Çıkan Yan...

Taşbaşı Mahallemizde Çıkan Yangında Evi Yanan ve Büyük Maddi Zarara Uğrayan Turan Yıldız'a Yardımlarımızı ulaştırdık.

İlçemizin Taşbaşı Mahallesinde yaşayan Yıldız ailesinin evleri, çıkan yangında büyük zarar görmüş, tüm eşyaları kullanılamaz hale gelmişti.

Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz,ve Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul ile Yıldız ailesini ziyaret ettiler. Yangında evi zarar gören vatandaşımızla beraber evi inceleyerek, aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Karakuş; "Vatandaşımızın tüm sıkıntısını elimizden geldiğince çözeceğiz. Belediye olarak vatandaşlarımızın her daim yanındayız." dedi.

Belediye personellerimizce toplanan yardımlar, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul ve Personellerimizi temsilen Şahin Kubilay tarafından bayram öncesi aileye teslim edildi.