Şerefler Mahallesi Kırcagedre...

Kaymakamlığımız ve Belediyemiz koordinesinde; Dalaman Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla hayata geçirilen “Önce Hareket Sonra Bereket” Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında vatandaşlarımız ile birlikte, Şerefler Mahallesi Kırcagedre Mevkiinden Şerefler Mahallesi merkezine, İlçemizin eşsiz güzellikleri ve manzarası eşliğinde yürüyüş etkinliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe, Kaymakamımız Ali Güldoğan bey, Garnizon Komutanı Vekili, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Kurum Amirleri ve Vatandaşlarımız katıldı.