Şehit ve Gazi ailelerine iftar...

Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği

Dalaman Belediye Başkanlığınca Dalaman da yaşayan Şehit aileleri ve Gaziler adına Yosun Restaurantta iftar yemeği verildi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı iftar yemeğine Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Garnizon Komutanı Alb.Barış Sayın,Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve daire amirleri katıldılar.

Dalaman Belediyesi Din hizmetleri sorumlusu Osman Özdemir ve İlçe müftülüğü personeli tarafından Kur-an tilaveti yapılırken, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş davetlileri kapıda karşıladı.

ŞEHİT ANNELERİNE ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ÇİÇEK DEMETİ

İftar yemeğinin anneler gününe rastgelmesi sebebiyle Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş tarafından şehit annelerine birer çiçek demeti hediye edildi.