Muhtarlar ve Azalar Derneği ku...

Muhtarlar ve Azalar Derneği kurul toplantısı Belediyemiz toplantı salonunda yapıldı.

Yapılan Genel kurul da Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Yaman dernek başkanı seçildi.
Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ; "Sizlerle birlikte 2 yılı doldurduk, bu geçen zaman zaafında sizlerle çalışmaktan çok memnun kaldım. Amacımız ilçemizi bir adım ileri nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Her yerdeki sorunu bilmemiz mümkün değil. Bu doğrultuda en önemli görev mahalle muhtarlarımıza düşüyor. Sizler istekleri ve sorunları bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizin en önemli sorunu yoldu. Çok şükür ki bu problemimiz yakın zamanda ortadan kalkacak sizlerin verdiği bilgiler doğrultusunda tüm mahallelerimize eşit olarak hizmet vermeye çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içeresinde sizlerin de desteği ile tüm mahallelerimizin sıkıntılarını gidereceğiz. Genel kurul sonucu tekrar başkan seçilen Merkez Mahallesi Muhtarı M.Kemal Yaman'ı tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.