Muharrem ayı nedeniyle düzenle...

Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Merkez Camii’nde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulunduk.

İlçe Kaymakamımız Mesut Yakuta ve Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Merkez Camii’nde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundular.
BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Aşure dağıtımı esnasında konuşan Başkan Karakuş ; Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muharrem Ayı'ndaki ikramlarımızı gelenekselleştirerek hem inançlarımızın gereğini yerine getiriyor, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip, kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun" dedi.