ARAMA

Kurban Bayramı Dolayısı İle İl...

Geri

Kurban Bayramı Dolayısı İle İlçemizdeki Şehit Ailelerini Kaymakamımız Ali Güldoğan Bey ve Garnizon Komutanımız Albay Kemal Tayfun Çanlı ile Ziyaret Ettik

Kurban Bayramı dolayısı ile ilçemizdeki Şehit ailelerini Kaymakamımız Ali Güldoğan bey ve Garnizon Komutanımız Albay Kemal Tayfun Çanlı ile pandemi dolayısı ile sosyal mesafe kurallarına riayet ederek eski bayramların özlemi, gelecek bayramların daha iyi şartlar altında olması temennisi içresinde ziyaret ettik.

Vatanı ve milleti uğruna fedakarlıkların en büyüğünü yapan aziz şehitlerimizi, rahmet ve minnetle yad ediyorum. Onların geride bıraktığı aileleri, bize emanet ve başımızın tacıdır. Bu bayramda da şehit ailelerimizi ziyaret ederek hem bayramlarını kutladık hem de ihtiyaçları noktasında ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtip hayır dualarını aldık. Cenab-ı Allah şehit kanlarıyla sulanmış bu aziz vatan toprakları başta olmak üzere özgürlüğümüz ve hürriyetimiz için ve şanlı Türk Bayrağımızın ilelebet dalgalanması uğruna canını seve seve feda eden bütün kahraman şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin, ailesine sabırlar versin. Şehitlerimize ve gazilerimize şükran borçluyuz.
Bu vesile ile vatan için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm şehit ailelerimizin Kurban bayramını kutluyorum.