KAYADİBİ-KEPEZ YOLU ASFALTA KA...

KAYADİBİ-KEPEZ YOLU ASFALTA KAVUŞUYOR

Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Kayadibi-Kepez Mahalleleri arasındaki yolda asfalt çalışmasına başladı.

Dalaman’ın Kayadibi-Kepez Mahallelerini bir birine bağlayan ve uzun zamandır asfalt bekleyen yolda Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş’un talimatıyla çalışmalar başladı. Ekipler yaklaşık 7 km yolun 2 kilometresini kazıp dolgu işlemi yaptı. Asfalt çalışmaları kapsamında Kayadibi-Kepez yolu bir süreliğine trafiğe kapatılırken çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Kayadibi-Kepez arası yolun 7 kilometresinin asfaltla kaplanacağını belirten Başkan Durmuş; “Dalaman’ımız için çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin uzun zamandır beklediği Kayadibi-Kepez yolunun asfaltlama çalışmasına başladık. Asfaltın kalitesini artırmak ve kullanım süresini uzatmak adına serim çalışmaları öncesinde bölgede alt yapı eksiklikleri gideriliyor. Yaklaşık 15 gün içerisinde çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Dalaman’ımıza hayırlı olsun” dedi.