Kapukargın Termal Tesisimizi,...

Kapukargın Termal Tesisimizi, Sarsala Koyumuzu ve ardından Kapıdağı Yarımadasında ki Likya ve Karya medeniyetlerine ait antik kalıntılarda incelemelerde bulunduk.

Sayın Valim Orhan Tavlı, İlçe Kaymakamımız Ali Güldoğan bey, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Can Ünal ile birlikte Kapıkargın Termal Tesisimizi, Sarsala Koyumuzu ve ardından Kapıdağı Yarımadasında ki Likya ve Karya medeniyetlerine ait antik kalıntılarda incelemelerde bulunduk.
Sayın Valimiz Orhan Tavlı, “Sarsala Koyunda bulunan tescilli kültür varlıklarından şapel, tarihi su sarnıcı ve Osmanlı döneminde kullanılan tarihi gümrük binasının restore edilerek kültür turizmine kazandırılması konusunda Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca gerekli desteğin sağlanacağını” bildirdi.