İlçemizde Ulusal Egemenlik ve...

İlçemizde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yıl Dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Çelenk sunma töreninin ardından Çiftlik Ortaokulunda düzenlenen kutlama programına geçildi. Kutlama Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı, daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrencilerin okuduğu şiirler, Öğrenci gruplarının dans gösterileriyle devam etti. Program ödül töreni ile sona erdi.
Çelenk Sunma Töreni ve Kutlama Programına; İlçemiz Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Şehit yakınları ve gaziler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.