İlçemizde “Türk Mutfağı Haftas...

İlçemizde “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında etkinlik düzenlendi.

İlçemizde “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Mesut Yakuta, Eşi Dr. Derya Yakuta, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Ertuğrul, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri, basın mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik PTT Müdürlüğü önünden Şehit Mehmetçik Parkına kadar davul zurna eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve halk oyunları ekibi gösterisi ile devam etti.
Daha sonra Türk Mutfağı standı açıldı. Stand açılışından sonra katılımcılara, sac böreği, tarhana, keşkek, yoğurtlama, lokma ve baklava ikram edildi.