İlçemizde Tarım İşletmesi Gene...

İlçemizde Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü (TİGEM) çiftliğinde 800 da alanda Karpuz Hasadı ve 25.903 da alanda ekili olan Buğday Hasadı başladı.

Hasat Programına; Kaymakamımız Sayın Ali GÜLDOĞAN, Belediye Başkanınız Sayın Muhammet KARAKUŞ, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış SAYLAK, Müdür Yardımcısı Erizan YILMAZ, Koordinasyon Şube Müdürü Levent UYAN ile İlçemiz Tarım ve Orman Müdürü Ergün AKDENİZ katıldı.
Kaymakamımız Sayın Ali GÜLDOĞAN yapmış olduğu değerlendirmede;
“Koronavirüs salgınıyla mücadele edilen bu dönemde, tarımsal faaliyetlerine büyük bir özveriyle devam eden, üretimi kesintiye uğratmayarak vatandaşların gıda arzını karşılayan tüm üreticilere, çiftçilere teşekkür etti.
Ayrıca Dalaman Karpuzunun bilinirliğinin her geçen gün arttığını ifade ederek, üretimde emeği geçen herkese de teşekkür etti.
Yapılan hasadın hayırlı olmasını dileyerek, bereketli ve bol kazançlar diledi.