İlçemizde ki Anadolu Lisesi'ni...

İlçemizde ki Anadolu Lisesi'nin adının, Şehit Hava Savunma Üs Teğmen Emre Kargın olarak değiştirilmesi için tören yapıldı.
Törene İlçe Kaymakamı Ali Güldoğan bey, Garnizon Komutanı Albay Kemal Tayfun Çanlı, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Özbay, AK Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve daire amirlerinin yanı sıra Partilerin İlçe Başkanları ve STK'lar katıldı.
Saygı duruşuyla başlayan program İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti. Okul müdürünün konuşmasından sonra Şehit Hava Savunma Üs Teğmen Emre Kargın'ın hayat hikayesi okundu, ardından Kur'an'ı Kerim okunarak tüm şehitlerimizin ruhları için dualar edildi. Etkinlik, protokol üyelerinin Şehit Hava Savunma Üs Teğmen Emre Kargın'ın kabrinin ziyaret edilmesi ile sona erdi.