İlçemizde bulunan, konaklama t...

İlçemizde bulunan, konaklama tesisleri ile kamu misafirhanelerine yerleşen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettik.

Kaymakamımız Mesut Yakuta, Muğla AK Parti Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve Dalaman Ak Parti İlçe Başkanımız Şefik Oğuz
6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olan, 11 ilimizde hissedilen ve yıkıma sebep olan deprem afeti sonrası, ilçemizde bulunan, konaklama tesisleri ile kamu misafirhanelerine yerleşen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ettiler.
Devletimizin tüm imkanları ile her daim vatandaşlarımızın yanında olduklarını, bu zor günleri hep birlikte birlik olarak aşacaklarını ifade ederek ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundular.