İlçe Müftüsü Abdullah Yakalı B...

İlçe Müftüsü Abdullah Yakalı Başkanlığında 19 kişilik ( Vaiz, İmam, Müezzin ve Kur'an Kursu Öğreticisi ) ekip Gaziantep/ İslahiye ‘ye doğru yola çıktı.

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve yıkıma sebep olan deprem afetinde zarar gören vatandaşlarımıza, destek sağlamak, insani yardım ve manevi destek hizmetleri başta olmak üzere gerekli tüm din hizmetlerini sunabilmek ve verilecek diğer görevleri yerine getirmek üzere;
İlçe Müftüsü Abdullah Yakalı Başkanlığında 19 kişilik (Vaiz, İmam, Müezzin ve Kur'an Kursu Öğreticisi) ekip Gaziantep/ İslahiye ‘ye doğru yola çıktı.
Kaymakamımız Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş ve görevlilerin aileleri Dalaman Müftülüğünde bir araya gelerek, gönüllü görevlilerimizi deprem bölgesine dualarla uğurladılar.